Zbulime e Ndodhi Neper Bote


Sociale…Shkencetaret konkluduan qe Bjondet dhe Brunet kane te njejtin probabilitet per te patur ide ekstremiste. Neqoftese mbi 10% e popullates ka nje besim te patundur ne nje ideologji te caktuar, athere me nje probabilitet te pakten 90%, kjo ideologji do te behet mbizoteruese ne me shume se gjysmen e popullates. Ndjenja e anthit, u konstatua tek elefantet qe pregatiteshin per te sulmuar nje ferme zarzavatesh ne Zimbabwe. Trofta e murrme ka personalitet. Trofta e verdhe deri tani nuk ka treguar shenja personaliteti. Politikanet kane 95% me shume probabilitet per te patur personalitet te dyfishte, sesa njerezit e zakonshem.

Ndodhi…Nje klarinetist vodhi 230 zogj te rralle nga kopshti zoologjik i Londres, per te blere nje klarinete te re. Nje papagall ne shtetin e Kalorines ne Jugut ne SHBA ishte i vetmi deshmitar ne vdekjen e nje gruaje 98-vjecare qe jetonte vetem. “Help me, help me,” tha papagalli. “Ha ha ha!” Nje vrases i denuar ne Shtetet e Bashkuara, i dergoi nje apel gjykates se larte qe ta lene te lire pasi si vrases, eshte e drejta e tij te vrase. Korea e Veriut eshte shteti me me shume statuja publike bronzi, kushtuar udheheqesve politike. Kete vit kane ndertuar 13 statuja te reja. Midis te tjerave ne qytetin Dae Hong, ndodhet edhe nje statuje e ish liderit komunist Shqiptar, Enver Hoxha.

Shkencore…Pastertia e madhe krijon depresion, pasi vret mikrobe te dobishme te cilat simulojne prodhimin e nje hormoni i cili i ben njerezit te ndihen mire. Shkencetaret Koreane Jugore krijuan nje lloj qeni i cili vezullon ne erresire. Qeni, te cilin ata e quajte Tegon, eshte rezultati i nje klonimi dhe modifikimi gjenetik i cili e ben ate te leshoje drite fosforeshente ne kondita erresire. Fizikantet nukleare jane optimiste mbi mundesine e krijimit te dickaje nga asgjeja, sepse asgjeja eshte ne fakt dicka. Organizata e Kombeve te Bashkuara po planifikon ndertimin e nje sateliti i cili perdor jashteqitjet si karburant.

 

 

Advertisements

pergjigju

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google+

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google+. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

w

Po lidhet me %s