Pershkallezohet protesta e PD, ngrihen cadra te USA dhe Europe per te kerkuar Ambasadore teknik


Pas protestes se sotme kauza e PD per zgjedhje te ndershme dhe teknike i kapercen kufijte e Shqiperise, me thirrjen qe i beri Basha Shqiptareve kudo ne bote qe te ngrene cadra per te kerkuar vendosjen a Ambasadoreve teknike te vendeve perendimore ne Shqiperi … Vazhdoni leximin Pershkallezohet protesta e PD, ngrihen cadra te USA dhe Europe per te kerkuar Ambasadore teknik